Názory na výrobní linku pro vytlačování plastových profilů

- 2021-08-04-

RUGAO PACKER MACHINERY CO., LTD je profesionální podnik specializující se na výzkum a vývoj, výrobu a prodej plastových strojů. Společnost má vyspělou technologii doma i v zahraničí se zaměřením na technologické zlepšování a neustálý vývoj nových produktů. Společnost se specializuje na výrobu a provoz: linka na výrobu potrubí,výrobní linka na vytlačování plastových profilů, ekologicky šetrná recyklační granulační linka, extruder, drtič, sudový šnek a různé plastové pomocné stroje a další produkty!

 plastic profile extrusion production line


Naše centralizovaná výhoda

Společnost má vysoce kvalitní a efektivní tým marketingových a technických produkčních služeb, který zákazníkům doma i v zahraničí poskytuje praktickou, profesionální a kompletní technickou podporu a poprodejní servis. Společnost neustále věnuje pozornost novým produktům a technologiím v oblasti plastů. Drží krok s dobou, aplikuje pokročilé koncepty a vyspělé a dokonalé technologie při vývoji nových projektů, komplexně zvažuje technologický pokrok a ekonomickou racionalitu a snaží se vytvářet hodnotu pro zákazníky. Naším cílem je správný plán, rychlá výrobní kapacita a profesionální kapacita zpracování na místě.


Bezpečnostní opatření při vytlačování profilu

①. Pomocí podtlaku podtlaku bude materiál pevně adsorbován na stěnu formy a chladicí voda ve vakuové tvarovací formě bude ochlazena a ztuhlá. Správná regulace stupně vakua přímo ovlivní kvalitu produktu. Pokud je vakuum příliš nízké, adsorpční síla pro baňku je nedostatečná, produkt je obtížné dosáhnout předem stanoveného tvaru a kvalita vzhledu a rozměrová přesnost jsou nedostatečné; pokud je vakuum příliš vysoké, odpor se zvýší, způsobí hromadění materiálů na vstupu do formy pro vakuové tvarování nebo dokonce v těžkých případech. Vytáhněte profil. V ideálním případě je teplota chladicí vody během procesu vytlačování mezi 18 °C a 22 °C a přiměřený tlak vody by měl být větší než 0,2 MPa.
②. Zvýšení vstřikovacího tlaku může zvýšit smykové napětí a smykovou rychlost taveniny, což pomáhá urychlit účinek orientace polymeru. Proto růst vstřikovacího tlaku a přídržného tlaku posílí krystalizační a orientační účinek a hustota produktu se rychle zvýší se zvýšením přídržného tlaku.
③. Doba zavírání ovlivní efekt orientace. Pokud je tepelný pohyb makromolekul stále silný i po zastavení toku taveniny, orientovaná jednotka se znovu uvolní, což má za následek deorientační produkt. Použití velkých bran má pomalejší chlazení, delší dobu utěsňování a delší dobu toku taveniny, čímž se zvyšuje efekt orientace, zejména orientace na vstupu je zřetelnější, takže přímá brána je snáze udržovat orientační efekt než bod brána.

Automatické vyprazdňování závitu vstřikovací forma U plastových dílů se závitem, kdy je požadováno automatické vyjímání z formy, lze na formu nasadit otočné závitové jádro nebo kroužek a použít otevírání formy nebo rotační mechanismus vstřikovacího stroje, popř. speciální Převodové zařízení pohání závitové jádro nebo závitový kroužek k otáčení, čímž vytahuje plastovou část. Vstřikovací forma žlabů označuje metodu adiabatického ohřevu žlabu, aby se plast mezi tryskou a dutinou vstřikovacího stroje udržoval v roztaveném stavu, takže při otevření formy nedochází ke kondenzaci v licím systému. plastová část je vyjmuta. První se nazývá adiabatická vstřikovací forma a druhá se nazývá vstřikovací forma s horkým vtokem.

Pokud je na povrchu plastového dílu tenká vrstva mléčně bílé hmoty, lze rychlost vstřikování patřičně snížit. Pokud je disperzní výkon plniva příliš slabý a povrchový lesk špatný, měli byste přejít na pryskyřici s lepší tekutostí nebo šnek se silnější schopností míchání. Lisovací suroviny, které nesplňují požadavky pro použití, vedou také ke špatnému povrchovému lesku plastových dílů.

Důvody a způsoby úpravy jsou následující: vlhkost nebo jiný těkavý obsah ve formovací surovině je příliš vysoký a těkavé složky kondenzují mezi stěnou dutiny formy a taveninou během formování, což má za následek špatný povrchový lesk formy. plastový díl. Suroviny by měly být předsušené. Suroviny nebo barviva se rozkládají a mění barvu a způsobují špatný lesk a měly by se používat materiály a barviva s vyšší teplotní odolností.