Jak rozdělit drtič plastu podle typu nože

- 2021-08-13-

Je vhodný pro drcení a opětovné použití různých plastů, zejména pro různé tvrdé plasty (jako jsou koncovky materiálu, kopyta bot atd.).

Thedrtič plastůje snadno ovladatelný, jednoduchá a rychlá výměna nože; optimalizovaná konstrukce držáku nože, nůž ve tvaru drápu dokáže rozptýlit sílu, takže se zvyšuje smyková síla každého nože a je vhodný pro drcení silných materiálů, tvrdých materiálů a materiálů atd., efektivní Zlepšuje řeznou sílu nástroje a snižuje opotřebení nástroje. Je vybavena bezpečnostním provedením elektronického ovládání. Násypka má dvouvrstvou strukturu a je naplněna zvukotěsnými materiály, díky čemuž má zařízení dobrou bezpečnost a ochranu životního prostředí, je energeticky úsporné a odolné.


Vločkový nůžPlastový drtič
Struktura listového nože je mezi drápovým nožem a plochým nožem. Je vhodný pro drcení plastových výrobků a materiálů trysek, jako jsou běžné plechy, trubky, profily, desky a obalové materiály. Univerzální plastová bruska používá utěsněná ložiska, aby dobře udržovala rotaci ložiska po dlouhou dobu; design tvaru nože je přiměřený a produkt je rovnoměrně granulován; držák nože je tepelně zpracován a design vzhledu je krásný a velkorysý.

Plochý nůždrtič plastů
Bytdrtič plastůje vhodný pro recyklaci plastů, jako jsou krabice, tenké potrubní tvarovky, vyfukované díly, lahve a skořepiny. Plastový drtič je snadno ovladatelný, jednoduchá a rychlá výměna nože. Široká konstrukce plochého nože je vhodná pro drcení velkoobjemových tenkostěnných tenkostěnných výrobků a zlepšuje účinnost drcení; je vybavena bezpečnostním designem elektrického ovládání a násypka má dvouvrstvou strukturu a je vyplněna zvukotěsnými materiály. Motor je vybaven zařízením na ochranu proti přetížení a systémem ochrany napájecího řetězce, díky čemuž má zařízení dobrou bezpečnost a ochranu životního prostředí, úsporu energie a trvanlivost.